LEGÚJABB HÍREK

Fumetti ajánló

Több rendezvény tapasztalatát értékelve azt vettük észre, hogy a vásárlók a biztos címek felé hajlanak, ami egy természetes vásárlói hozzáállás. Mindenki könnyebben választ megbízható, bejáratott

TOVÁBB »

Dragonero 4 előzetes

Olvass bele most a Dragonero negyedik kötetébe! DRAGONERO 4.A gonosz bűvölete Megjelenik a 10. Szegedi Képregényfesztiválon.

TOVÁBB »

A SZEREPLŐK

Ian Aranill, a harcos

Ian Aranill, a harcos

A sárkányölő Varliedarto-dinasztia sarja, akit gyerekkorától kezdve a sárkányok elleni harcra képeztek ki.
Ian egykor tisztként szolgált a hadseregben, majd maga mögött hagyva katonai karrierjét, a Fürkészekhez, a birodalom ügynökeihez csatlakozott, akiknek feladata az Erondár földjét fenyegető veszélyek felderítése és elhárítása.
Miután legyőzött egy sárkányt, a nép a Romevarlo (jelentése: Dragonero, azaz Fekete Sárkány) néven kezdte emlegetni.

Gmor, az ork

Gmor, az ork

Ian legjobb barátja. Fajának furcsa tagja ő, aki amellett, hogy képzett harcos, az emberek közt él, olvas és felettébb kultúrált. Habár egy ideig nem találkozott Iannel, amikor a sors újra összehozta őket, Gmor elhagyta a törzsét, hogy barátja mellett harcoljon annak számtalan kalandja során.

Sera, az elf

Sera, az elf

A természet ismerőjeként - fiatal kora ellenére - népének legkiválóbb füvésze, aki Alben hívására örökre elhagyta szülőföldjét.
Ettől fogva Ianhez és Gmorhoz csatlakozva járja Erondár birodalmát, hogy segítse őket, és csípős megjegyzéseivel időről-időre feldühítse Gmort.

Myrva Aranille, a technokrata

Myrva Aranille, a technokrata

Ian húga, aki már gyerekkorában is nagy érdeklődést mutatott a technológiai felfedezések és különböző mechanikai megoldások iránt. Így végül egyenes útja vezetett a Technokraták céhébe, akik - ellentétben a Varázslók rendjével - a technológiai fejlődésben látják a világ változásának irányát.

Alben, a varázsló

Alben, a varázsló

A Fény Őrzői rendjének tagja, aki felismerve rendje tehetetlenségét, valamint a mágia és a technológiai fejlődés közti szakadék megállíthatatlan tágulását, önkéntes száműzetésbe vonult, hogy remeteségében a "természetes mágia" praktikáit gyakorolja és fürkéssze.
Bölcsessége és tudása miatt azonban néha csak az ő segítségére számíthat a birodalom.

A KÖTETEK

KRONOLÓGIA

ERONDÁRI KOR

807. év
 • Ian, Khail és Xara Margondárban nyomoz a Lángsár után. (visszatekintés)

813. év
 • A sárkány vére és A sötét erőd
  Ian, Myrva, Gmor és Sera megpróbálja megakadályozni az Orkok szigetén kitörni készülő háborút.
 • A fürkészek gyűlése
  Ian, Gmor és Sera részt vesznek a fürkészek éves rendes gyűlésén.
 • Agyar és acél és Zehfir birodalmában
  Ian és Gmor Merovia városába igyekeznek, de út közben Gmor egy illegális viadalokat rendező sötét elf fogságába esik. Az orknak mindent el kell követnie a túlélésért, miközben Ian igyekszik megtalálni őt.
 • A gonosz bűvölete
  Ian és Gmor egy csapat katonával elindul, hogy elkapják a Merovia környékén fosztogató szipolyokat. De amivel végül találkoznak, még őket is meglepi.

MÁR MEGJELENT

ELŐKÉSZÜLETBEN

KAPCSOLAT

A KIADÓ ADATAI:

Kiadó: Tálosi András
Székhely: 8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
Adószám: 72101032-1-40
Elérhetőség: goobo[kukac]goobo.hu

© Goobo – Tálosi András

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.