vidd haza a legjobb sorozatokat!

most megéri előfizetőnek lenni!

VALIANT

A híres Valiant kiadó 2012-ben elindított univerzuma egyre több rajongót szerzett idehaza is az elmúlt évek során. Nem is volt kérdés, hogy a GooBo belevágjon a Valiant-univerzum magyar kiadásába.

Előfizetőként lépj be elsőként a magyar olvasók táborába, hogy kedvezményesen juthass hozzá az egyes kötetekhez!

DRAGONERO

Ian Aranill, a birodalmi ügynök az egyik küldetése során megölt egy sárkányt, aminek kortyolt a véréből, és ettől különleges képességekre tett szert. Erondár birodalmának pedig nagy szüksége van egy ilyen ügynökre.

Az olasz Sergio Bonelli Editore nagy sikerű high-fantasy sorozata végre előfizetésben is elérhetővé válik.

MAXIMUM BONELLI

Nathan Never, Martin Mystére, Suttogó Szél, Lilith… csak néhány klasszikussá vált cím a Sergio Bonelli Editore kínálatából. A Maximum Bonelli sorozat célja, hogy a hazai olvasók számára is bemutassa az eddig méltatlanul mellőzött szériákat.

Fedezd fel te is a legjobb olasz sorozatokat ebben a rendkívüli válogatásban!

Megvan a kedvenced?

 • Fizess elő mindegyik sorozatra, hogy elérd a legnagyobb kedvezményt!
 • Válaszd ki a legbiztonságosabb postázást!
 • Ne maradj le egyik limitált példányszámú kötetünkről se!
 • Fél éves előfizetésben akár 3 Valiant, 3 Dragonero és 6 Maximum Bonelli kötet is a tiéd lehet!
 • Van már Maximum Bonelli előfizetésed? Kösd össze a többi sorozattal, és kedvezményt kapsz!
 • Aki mindhárom sorozatunkra előfizet, megérdemli, hogy megajándékozzuk!
 • A Valiant előfizetők között értékes ajándékokat fogunk kisorsolni az első három kötet megjelenésekor!

GY.I.K.

A VALIANT sorozatunk a Valiant kiadó 2012-ben indított univerzumának címeit veszi majd sorra a javasolt olvasási sorrendben. X-O Manowar, Harbinger, Bloodshot, hogy csak néhány címet említsünk az első szériából.

Minden kötet 112-148 oldalon, eredeti current size méretben, színesben, limitált példányszámban fog megjelenni, mindössze 3990 Ft/kötet borítóáron, ami előfizetve olcsóbb lesz.

A DRAGONERO az olasz Sergio Bonelli Editore egyik legnépszerűbb high-fantasy sorozata, ami itthon is már megbízható rajongótábort tudhat maga mögött.

Az ötödiktől minden kötet 288 oldalon, A5 méretben, fekete-fehérben jelenik meg 4500 Ft/kötet borítóáron, ami előfizetve olcsóbb lesz.

Az előfizetői űrlapon látni fogod, hogy hányadik kötettől fog indulni az előfizetésed.

A MAXIMUM BONELLI az olasz Sergio Bonelli Editore sorozatainak legjobb részeiből válogat.

Minden kötet egy teljes olasz epizódot fog tartalmazni valamelyik sorozatból, 96-128 oldalon, A5 méretben, az eredeti kiadással megegyező színekkel (azaz, az eredetileg is színes képregények magyarul is színesen jelennek meg).

Az előfizetői űrlapon látni fogod, hogy hányadik kötettől fog indulni az előfizetésed.

A Valiant és a Dragonero kötetei kéthavonta fognak megjelenni: Dragonero minden páratlan hónapban, a Valiant minden páros hónapban.

A Maximum Bonelli kötetei havonta fogják követni egymást.

Bővebben a megjelenési tervből tájékozódhatsz.

Az előfizetésed folyamatos lesz, amíg te magad le nem mondod azt. Ugyanakkor az előfizetést féléves ciklusokra fogjuk felosztani, ami azt jelenti, hogy ciklusonként mindig csak annyi kötetet kell majd előre kifizetned, amennyi az adott ciklusra és adott sorozatra vonatkozik.

Egy ciklus utolsó kötetével együtt fogunk neked küldeni egy értesítést a ciklus zárásáról, valamint arról, meddig és miként kell befizetned a következő ciklus előfizetési díját.

Az értesítést minden esetben e-mailben fogjuk megejteni.

Töltsd ki az előfizetésre vonatkozó Űrlapot itt az oldalunkon, majd fizesd be az előfizetést visszaigazoló e-mailben szereplő összeget az ott jelzett határidőig.

Amennyiben az összeg a határidőtől számított 15 nappal később sem érkezik meg, úgy előfizetésedet semmisnek tekintjük.

Amennyiben az előfizetés összege a határidőn túl kerül befizetésre, úgy az előfizetésed a legközelebbi, még el nem indult ciklusra fog vonatkozni.

Ha bármilyen kérdésed/problémád lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a goobo@goobo.hu címen keresztül.

Sajnos nem. Előfizetni csak magyarországi szállítási címmel és magyarországi számlázási adatokkal lehet.

Az előfizetői csomagok közül válassz olyat, amelyikben szerepel a Maximum Bonelli is, majd a csomagok alatt jelöld be a “Van már Maximum Bonelli előfizetésem.” jelölőnégyzetet, ebből tudni fogjuk, hogy keresnünk kell a MaxBon előfizetői közt.

A fenti lépések valamelyikének elmulasztása miatt lehet, hogy külön fog futni a MaxBon előfizetésed az újtól (így kisebb kedvezményhez is fogsz jutni), vagy egyszerre két MaxBon előfizetésed lép érvénybe (mert két külön szerződés jön létre: egyik az új, a másik a korábban kötött).

Ha továbbra is csak MaxBon előfizető szeretnél lenni, akkor semmi dolgod nincs, nem kell újra kitöltened és beküldened az előfizetői űrlapot. Az előfizetésed a korábbi feltételekkel megy majd tovább.

Aktuálisan futó előfizetési ciklusra nem fogsz tudni előfizetni, mindig csak a legközelebb indulóra.

Azaz, ha például nem fizetsz elő júliusig, akkor leghamarabb a januári ciklus köteteitől fogsz tudni bekapcsolódni előfizetőként a sorozatokba.

Az előfizetési űrlapon szereplő csomagajánlatok, a visszaigazoló e-mail, valamint a ciklusok végén kiküldött tájékoztató e-mailek tartalmazni fogják, hogy pontosan mennyit kell fizetned.

Ez az összeg a későbbiekben (nyomdaköltség/postaköltség/jogdíj emelkedése miatt) esetlegesen változhat, de erről minden esetben előre tájékoztatni fogunk.

Az előfizetési díjat átutalással tudod megfizetni. Erről minden információt megkapsz majd az előfizetést visszaigazoló e-mailben, valamint a ciklus lezárásakor kiküldött tájékoztató e-mailben.

Minden, az előfizetési ciklusra vonatkozó levélben benne lesz a fizetési határidő, amíg az előfizetés díját meg kell fizetned.

NE FELEDD, ha a megadott határidőre nem sikerül befizetned az előfizetési díjrészletet, tartozásod keletkezik, amit ha többszöri felszólítás után sem egyenlítesz ki, követelésünket átadjuk egy behajtócégnek.

Választhatod, hogy az előfizetésedhez tartozó addig megjelent köteteket személyesen veszed át valamelyik budapesti képregényes rendezvényen, de ezt a megjelenéstől számított fél éven belül meg kell tenned, máskülönben előfizetésedet megszüntetjük.

Szállításra az alábbi opciók közül választhatsz majd:

 • Magyar Posta – minden kötetet külön küldve, normál levélként. Ennek árát tartalmazza az előfizetés.
 • Magyar Posta – minden kötetet külön küldve, ajánlott levélként. A Posta aktuális ajánlott felára (jelenleg 350 Ft) kötetenként hozzáadódik az előfizetési díjhoz postaköltségként.
 • Magyar Posta – minden kötetet külön küldve, tértivevénnyel feladott levélként. A Posta aktuális tértivevény felára (jelenleg 590 Ft) kötetenként hozzáadódik az előfizetési díjhoz postaköltségként.
 • Magyar Posta – 6 kötetet egyszerre küldve, csomagként. Ezt csak több sorozat előfizetése esetén kérheted, és a postaköltséget tartalmazza az előfizetésed.
 • Magyar Posta – 3 kötetet egyszerre küldve, csomagként. Itt csomagonként 500 Ft postaköltség hozzáadódik az előfizetésedhez.

A csomagokat (csak a csomagokat) kérheted PostaPontra is, ehhez a megfelelő mezőt ki kell tölteni az űrlapon.

Keresd fel a Kiadót a goobo@goobo.hu e-mail címen! Mindenképp küldj fotót a könyv hibájáról/sérüléséről!

Minden esetben vedd fel a kapcsolatot a Kiadóval a goobo@goobo.hu e-mail címen.

Ha előfizetési ciklus közben gondolnád meg magad, akkor a fennmaradó kötet(ek) előfizetői árát visszautaljuk neked.

A készlet erejéig az alábbi lehetőségeid lesznek a korábban megjelent kötetek utólagos megvásárlására:

 • személyesen: a Kiadótól a nagyobb budapesti képregényes rendezvényeken;
 • online: a Kiadó webshopjából, vagy szerződéses partnereitől.

KAPCSOLAT

A KIADÓ ADATAI:

Kiadó: Tálosi András
Székhely: 8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
Adószám: 72101032-1-40
Elérhetőség: goobo[kukac]goobo.hu

© 2019 Goobo – Tálosi András
© 2019 Sergio Bonelli Editore SpA
© 2019 Zorro Productions, Inc.
© 2019 Valiant Entertainment LLC

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.