EpicLine Epilógus

A kiadó életének, és a saját életemnek is egyik fontos és meghatározó szakasza a végéhez közeledik.

Szomorú, de valahol fellélegzés ez az elválás, és tudom, hogy nem csak nekem. Az EpicLine magazin 5 éven át velem volt, még akkor is, ha az utolsó kettőt már csak szerkesztőként és nem alkotóként töltöttem (azért néhány forgatókönyvet még megírtam a Szekerce és Szemercéhez).

Egy pillanatig se bánom, hogy elindítottam, és ha adódna az alkalom, újra megtenném, hogy az ELTE-TTK 5. emeleti zsibongójában rábeszélem a többieket, hogy most van itt az ideje egy magyar alkotók képregényeit tartalmazó magazinnak!

Soha olyan jó érzés nem volt bennem és olyan büszkeség, mint amikor az EpicLine első számának borítóját leshettem minden újságosnál, ami előtt elhaladtam.

Köszönöm minden alkotónak, aki csak kicsivel is, de hozzájárult, hogy a magazin eljuthatott 19 számig. Köszönöm Molnár Gábornak és Koska Zoltánnak, akik a legtöbb munkát tették bele főleg az utolsó két évben. Szuper érzés, hogy Gábort két Alfabéta-díjhoz is hozzásegítette a magazin.
Külön köszönöm Zolinak, hogy végigvitte Szekerce és Szemerce kalandjait úgy, hogy az utolsó rész elkészítésének súlya már teljes egészében az ő vállára nehezedett.
Köszönöm Vári Tamásnak és Vadas Máténak, hogy a Fekete Hollót vittétek, amíg tudtátok. Én személy szerint nagyon szerettem írni azt a sorozatot, úgyhogy köszönöm, hogy megélhetett annyit, amennyit (4 részt). Köszönöm az olvasóknak, főleg azoknak, akik mindvégig kitartottak a magazin mellett. Nektek jó/rossz hír: már csak egy számra kell félretennetek.

Hogy miért most ér véget? Hol a mesélni való, hol a mesélő fogyott el. Nincs miért és nincs hova továbbvinni az EpicLine-t. Megélte, amit meg kellett neki. Büszkén engedem el...

De azért az utolsó számot még tessék ám megvenni!

Tálosi András
(főszerkesztő)

újdonság

várható megjelenés

KAPCSOLAT

A KIADÓ ADATAI:

Kiadó: Tálosi András
Székhely: 8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
Adószám: 72101032-1-40
Elérhetőség: goobo[kukac]goobo.hu

© 2019 Goobo – Tálosi András
© 2019 Sergio Bonelli Editore SpA
© 2019 Zorro Productions, Inc.
© 2019 Valiant Entertainment LLC

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.