A Ponyvalap

Voltál már úgy, hogy utazás előtt ott tébláboltál az újságosnál, mert szerettél volna valami olyan kiadványt találni magadnak, ami végre nem bulvártartalmakkal, nem életmódtanácsokkal, nem napi politikai vagy gazdasági kérdésekkel akar elhalmozni, hanem egyszerűen csak szórakoztatni akar úgy, ahogy azt elvárnád egy ponyvalaptól? Mert épp nem vágysz többre egy izgalmas kriminél, vagy egy a fantasy-regények mezsgyéjén haladó mesénél, esetleg egy borzongató horrorsztorinál? Segítünk: nincs ilyen kiadvány a piacon. MÉG!

fanbg_02

A FANTORZIO egy új kezdeményezés arra, hogy az aranykorát élő ponyvairodalom a könyvesboltok polcain túl visszaköltözzön az újságárusokhoz is, hogy igényes, de olcsón hozzáférhető szórakoztatást nyújthasson majd számodra!
Célunk, hogy olyan, a fantasy-krimi-horror háromszögében cikázó kisregényeket, novellákat közöljünk, amelyekkel garantáltan kielégíthetjük ezirányú vágyaidat. Mi hiszünk benne, hogy ez működni fog, és hiszünk abban is, hogy mások is osztoznak velünk eme hitünkben.

A FANTORZIO oldalán folyamatosan közölni fogjuk, épp hol tart a projekt, mikor várható az első szám megjelenése, hol lesz majd kapható, kik lesznek a szerzőink, kik lesznek az illusztrátorok, és egyáltalán minden fontos információt, amit tudni érdemes.

Tarts velünk, amikor végre feltárulnak a FANTORZIO lapjai!
És, hogy ne maradj le semmiről, lájkold bőszen FACEBOOK oldalunkat!

Kommentelj!