Online terjesztés (hamarosan)

Már sokan kerestetek minket a kérdéssel, hogyan juthatnátok hozzá a Dragonero 1. kötetéhez, ha a fesztiválra nem tudtatok eljönni. Eddig mindenkinek azt válaszoltuk, hogy türelmet kérünk, amíg sikerül megoldást találnunk a terjesztés módjára.

Jó hír, hogy tető alá hoztunk egy kizárólagos online terjesztési szerződést a Szukits Kiadóval, aminek beindulása már csak a Magyar Posta gyorsaságán múlik (szóval még egy-két hét...).

Fogadjunk, az az első (vagy második) kérdésed, hogy miért jó ez bárkinek is.
Mivel mi kis kiadó vagyunk, be kellett látnunk, hogy az apparátusunk nem tud minden feladatot ellátni, amibe beletartozik a terjesztés, és a leendő vásárlók elérése.
Márpedig azt látjuk, hogy van igény a részetekről az online rendelésre, amit tehát valamiképp meg kellett oldanunk.

De mit kezdjünk a magas kereskedelmi árréssel, amivel nekünk már egyáltalán nem éri meg terjesztőhöz küldeni a Dragonerot?
Erre volt kiváló lehetőség a kizárólagos szerződés, ami garantálta az alacsony árrést, ugyanakkor levette az online terjesztés terhét a vállunkról. Arról nem is beszélve, hogy a Szukits sokkal nagyobb vásárlói réteget tud elérni, mint mi önerőből.

Lesz-e kedvezmény a Szukitsnál?
Sajnos nem lesz, mert az árrés miatt nem tudnak majd kedvezményt adni.

Összegzés: egyelőre még tehát várnotok kell amíg minden a helyére kerül, de amint készen áll a Szukits is a terjesztésre, azonnal jelezni fogjuk.

KAPCSOLAT

A KIADÓ ADATAI:

Kiadó: Tálosi András
Székhely: 8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
Adószám: 72101032-1-40
Elérhetőség: goobo[kukac]goobo.hu

© Goobo – Tálosi András

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.