Egy új univerzum

2012-ben a Valiant Entertainment olyan fába vágta a fejszéjét, amit rajtuk kívül csak a nagy amerikai kiadók léptek meg évekkel korábban. Habár a DC és a MARVEL már rendelkeztek jól bejáratott hősökkel, saját világaik egyáltalán nem építkeztek koherensen, így egyre több és több alternatív univerzumot hoztak létre a hőseiknek írt történetek összeilleszthetetlensége és ellentmondásai miatt. 

A Valiant azonban úgy döntött, hogy régi sorozataikat újraindítva egy koherens történelemmel rendelkező – és ebbe minden sorozatukat beleilleszthető – univerzumot hoznak létre. Az elmúlt közel 8 év alatt munkájukban egyetlen rajongónak sem kellett csalódnia.

Olyan nagysikerű szériákat futtattak, mint az X-O Manowar, a Harbinger, a Quantum&Woody,  a Bloodshot, vagy az Archer & Armstrong. Arról nem is beszélve, hogy a Valiant tárháza tele van díjazott művészekkel.

A magyar kiadás

Úgy éreztük, hogy a Dragonero és a Maximum Bonelli sorozataival sikeresen lefedtük az olasz képregények iránt érdeklődők igényeit, a Zorroval pedig olyan kísérletbe kezdtünk, ami egyedülálló volt Magyarországon, mégis hiányérzet volt bennünk. A GooBo portfóliójából hiányzott valami. 

Valami, ami több, mint egy egyszerű zsánerképregény kiadása. Valami, ami több, mint egy külföldi kiadó különböző címeinek bemutatása. Valami, amivel a magyar olvasókat meggyőzhetjük, hogy van élet a DC és a MARVEL hősein túl is. Valami olyasmi, ami alkalmas arra, hogy az egyszerű olvasókból is kőkemény rajongókat faragjon.

Nem titok, más magyar kiadó is gondolkodott a Valiant kiadásán, de amikor ők kihátráltak a projektből, és megnyílt a lehetőség előttünk, kapva kaptunk az alkalmon, hogy nektek is bemutathassuk ezt a nagyszerű világot!

Sorozatok

X-O Manowar

Mikor az űrlények elszakítják családjától és a rabszolgájukká teszik Aricot, a dákok hercegét, a férfi egyetlen esélye a szökésre, ha megszerzi a borágok harci páncélját…

BloodShot

Mi történik, ha a hadiipar egyik legtökéletesebb terméke, olyan sötét titkok hordozója, amik lángba borítanák a világot, egy két lábon járó WikiLeaks fogságba esne? 
A válasz: Bloodshot.

Harbinger

A Harbinger Alapítvány egy titkos szervezet, ami a pszichikus képességekkel rendelkező szuperhumánokat gyűjti össze, hogy belőlük hadsereget képezzenek.
Látszólag legyőzhetetlenek, de mi történik, ha valaki belülről kezd lázadni a rendszer ellen?

Kötetek

Kronológia

Folyamatosan frissül...

KAPCSOLAT

A KIADÓ ADATAI:

Kiadó: Tálosi András
Székhely: 8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
Adószám: 72101032-1-40
Elérhetőség: goobo[kukac]goobo.hu

© 2019 Goobo – Tálosi András
© 2019 Sergio Bonelli Editore SpA
© 2019 Zorro Productions, Inc.
© 2019 Valiant Entertainment LLC

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.