Új Fantorzio 3 lapszámos előfizetés nagyítás

Fantorzio 3 lapszámos előfizetés

ft_elo_1

Új termék:

FANTORZIO egy új kezdeményezés arra, hogy a reneszánszát élő ponyvairodalom a könyvesboltok polcain túl visszaköltözzön az újságárusokhoz is, hogy igényes, de olcsón hozzáférhető szórakoztatást nyújthasson majd számodra!
Célunk, hogy olyan, a fantasy-krimi-horror háromszögében cikázó kisregényeket, novellákat közöljünk, amelyekkel garantáltan kielégíthetjük ez irányú igényedet.

További részletek

25 darab

Készleten

2 400 Ft‎

Adatlap

Méret 165x235 mm
Előfizetés tartama 3 lapszám (1. számtól)
Terjedelem 68 oldal
Szín fekete-fehér

További adatok

Voltál már úgy, hogy utazás előtt ott tébláboltál az újságosnál, mert szerettél volna valami olyan kiadványt találni magadnak, ami végre nem bulvártartalmakkal, nem életmódtanácsokkal, nem napi politikai vagy gazdasági kérdésekkel akar elhalmozni, hanem egyszerűen csak szórakoztatni akar úgy, ahogy azt elvárnád egy ponyvalaptól? Mert épp nem vágysz többre egy izgalmas kriminél, vagy egy a fantasy-regények mezsgyéjén haladó mesénél, esetleg egy borzongató horrorsztorinál? Segítünk: nincs ilyen kiadvány a piacon. MÉG!

A FANTORZIO várhatóan 2017. júliusában kerül az újságosokhoz, de addig még sok mindent az előfizetők kezébe teszünk, döntsétek el ti, milyen legyen a ponyvalap.

Ehhez egy sajátságos előfizetési struktúrát találtunk ki, amely során ti alakíthatjátok ki a Fantorzio végső képét:

1. Minden 25. előfizető 4 oldallal megnöveli a kiadvány terjedelmét!
Ha elég sokan vagytok, akár egy 96 oldalas kiadványt is kézhez kaphattok.

2. Minden 25. előfizető 300 forinttal megnöveli az előfizetői árat!
Ha elég gyorsak vagytok, akkor a végén jóval olcsóbban juthattok hozzá egy-egy lapszámhoz. De ha későn ébredtek, akkor sem kell aggódnotok, az előfizetői árral így is kedvezményesebben juthattok hozzá a Fantorzio-hoz, mintha újságosnál vennétek meg azt.

Az előfizetési időszak 2017. április 25-től május 25-ig tart.

A várható tartalmat megtaláljátok a Fantorzio saját honlapján IDE kattintva. Az ott felsorolt művek közül fognak megjelenni (reméljük minél több) a ponyvalap hasábjain.

Elegendő számú előfizető esetén pedig képregény-szekció is kerül a lapba, ahol a nagy sikerű olasz fantasy-fumetti, a Dragonero magyar változatát közöljük majd le.

Az előfizetésre vonatkozó egyéb szabályokról az ÁSZF-ből tájékozódhattok.