Fantorzio 1 nagyítás

Fantorzio 1. szám

ft_1

Új termék:

FANTORZIO egy új kezdeményezés arra, hogy a reneszánszát élő ponyvairodalom a könyvesboltok polcain túl visszaköltözzön az újságárusokhoz is, hogy igényes, de olcsón hozzáférhető szórakoztatást nyújthasson majd számodra!
Célunk, hogy olyan, a fantasy-krimi-horror háromszögében cikázó kisregényeket, novellákat közöljünk, amelyekkel garantáltan kielégíthetjük ez irányú igényedet.

További részletek

80 darab

Készleten

1 190 Ft‎

Adatlap

Méret 165x235 mm
Terjedelem 80 oldal
Szín fekete-fehér

További adatok

Voltál már úgy, hogy utazás előtt ott tébláboltál az újságosnál, mert szerettél volna valami olyan kiadványt találni magadnak, ami végre nem bulvártartalmakkal, nem életmódtanácsokkal, nem napi politikai vagy gazdasági kérdésekkel akar elhalmozni, hanem egyszerűen csak szórakoztatni akar úgy, ahogy azt elvárnád egy ponyvalaptól? Mert épp nem vágysz többre egy izgalmas kriminél, vagy egy a fantasy-regények mezsgyéjén haladó mesénél, esetleg egy borzongató horrorsztorinál? Segítünk: nincs ilyen kiadvány a piacon. MÉG!

A FANTORZIO 1. számában a XIX univerzumában játszódó kisregény található Halál a korzón címmel, valamint egy rövid novellát is elrejtettünk a végére A révész éjfélkor címmel.