AZ OLASZ KÉPREGÉNY SZÍNE-JAVA

A Dragonero megjelenése után nem volt kérdés számunkra, hogy a magyar olvasók szeretik az olasz képregényeket és kíváncsiak rájuk.
Ezen igény kielégítésére indítottuk el a Maximum Bonelli sorozatot, ami havonta egy kötetet jelentet meg a Sergio Bonelli Editore kínálatából.
Az olyan a klasszikusok mellett, mint a Nathan Never, a Martin Mystére, vagy a Suttogó Szél igyekszünk az egészen friss kiadású sorozatokat is bemutatni olvasóinknak, mint az Árvák, a Lilith, vagy a Mercurio Loi.

KÖTETEK
SOROZATOK
Árvák

Árvák

Miután egy idegen támadás majdnem a földdel tette egyenlővé egész Európát, egy titkos szövetség kezdi összegyűjteni az árván maradt gyerekeket, hogy katonai kiképzésük után hadba állíthassa őket a földönkívüliek ellen…

Lilith

Lilith

Az emberiség jövőjét a kipusztulás fenyegeti. Utolsó mentsvára egy születésétől fogva kronoügynöknek nevelt fiatal nő, akinek feladata, hogy a múltban felkutassa és megölje a pusztító parazita hordozóit. Ehhez azonban minden erkölcsi tartását elveszítve kegyetlen gyilkossá kell válnia.

Martin Mystére

Martin Mystére

Martin Mystére egy vérbeli kalandor és felfedező, a lehetetlen ügyek megoldója, legyen szó a történelem vagy a tudomány rejtélyeiről.

Mercurio Loi

Mercurio Loi

az 1850-es évek Rómájában játszódó történet főszereplője egy éles eszű egyetemi professzor, aki egyaránt megörökölte Indiana Jones merészségét, Sherlock Holmes páratlan elméjét és Poirot kifinomult, de kényes eleganciáját is.

Nathan Never

Nathan Never

Egy, a Szárnyas fejvadász ihlette klasszikus sci-fi sorozat, aminek főszereplője, Nathan Never az Alfa különítmény tagjaként old meg problémás ügyeket.

Suttogó Szél

Suttogó Szél

Egy vonatszerencsétlenség során emlékeit vesztett amerikai katonát befogad a sziú indián sámán, hogy saját tanítványaként waayatant (a látás adományával rendelkező ember) neveljen belőle.
Ez a cím annyira sikeres lett, hogy önálló szériaként kiemeltük a Maximum Bonelli sorából, így abban mindössze csak az első történet található.

A MAGYAR KÖTETEK EREDETI MEGJELENÉSEI
Árvák
  • Kicsiny riadt harcosok - Orfani 1.: Piccoli spaventati guerrieri (2013)
  • Szeress, ne háborúzz! - Orfani 2.: Non per odio ma per amore (2013)
Lilith
  • A Tövis jele - Lilith 1.: Il segno del Triacanto (2008)
  • A halál zászlósa - Lilith 2.: Il vessillo di Re Morte (2009)
Martin Mystére
  • Titokzatos fekete ruhások - Martin Mystére 1.: Gli uomini in nero (1982)
Mercurio Loi
  • Prológus - Le Storie 28.: Mercurio Loi (2015)
Nathan Never
  • Alfa különleges ügynök - Nathan Never 1.: Agente speciale Alfa (1991)
Suttogó Szél
  • Fort Ghost - Magico Vento 1.: Fort Ghost (1997)
KAPCSOLAT
nélkületek nem lennénk

Tálosi András e.v.
8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
goobo[kukac]goobo.hu
(20)7738955

© Tálosi András, 2021 
© Valiant Entertainment, 2021 
© Sergio Bonelli Editore, 2021 
© Zorro Productions, 2021 
Minden jog fenntartva.

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.