SZELLEMEKKEL TÁNCOLÓ

Suttogó Szél története egy misztikus vadnyugati mese egy fehér katonáról, akit befogadnak a sziú indiánok, hogy a sámán utóda váljon belőle.

Mivel egy vonatrobbanásban megsérül, eleinte semmire sem emlékszik, és mialatt múltját kutatja, összetalálkozik egy chicagói újságíróval, aki szintén a vonatszerencsétlenség után nyomoz.

Pechükre a chicagói üzletember, Howard Hogan komolyan érdekelt volt a balesetben, ezért a mágnás minden eszközzel végezni akar az újságíróval és újdonsült társával.

KÖTETEK
FŐSZEREPLŐK
Suttogó Szél (Ned Ellis)

Suttogó Szél (Ned Ellis)

Miután Ned Ellis (amerikai katona) egy vonatrobbanás során amnéziás lesz, a sziú indiánok sámánja, Sánta Ló magával viszi a törzsbe, hogy kinevelje belőle majdani utódját. Ned a Suttogó Szél nevet kapja a sámántól.

Willy Richards (Poe)

Willy Richards (Poe)

A chicagói újságíró, aki megszólalásig hasonlít az angol irodalom egyik legnagyobb alakjára (innen is kapta a Poe becenevet), kotnyeles, alkoholista, és mindennél nagyobb az ön- és igazságérzete. Ez vezeti oda, hogy végül barátságot kössön Suttogó Széllel, és emiatt kerül szembe a dúsgazdag Howard Hogannel is.

Sánta Ló

Sánta Ló

A sziú indiánok sámánja, aki bölcsességével és a "látás adományával" apjaként tanítja ki Suttogó Szelet az indián praktikákra és mágiára.

Howard Hogan

Howard Hogan

Gátlástalan chicagói üzletember, aki egy sor illegális tevékenységgel növelte hatalmát és politikai befolyását. Ha úgy hozza az érdeke, bárkit eltakarít az útjából, és ehhez nem válogat az eszközökben.

FEJEZETEK
 • FORT GHOST (in Maximum Bonelli 2.)
  Suttogó Szél a múltja után nyomoz, és összetalálkozik Poe-val, aki szintén a vonatszerencsétlenség körülményeit kutatja, amiben Suttogó Szél is annak idején megsérült.
 • KARMOK (Suttogó Szél 1.)
  Egy óriási sas elrabolja az egyik sziú kisfiút. Suttogó Szél feladata, hogy megpróbálja valahogy visszahozni őt a törzshöz, mielőtt túl késő lenne.
 • LADY CHARITY (Suttogó Szél 1.)
  Poe visszamerészkedik Chicagóba, hogy megjelentesse írását, amiben leleplezi Howard Hogan bűntetteit. Segítségére lesz egyik régi barátja és egy nő, aki az újságírókból álló titkos társaság vezetője.
 • KAPCSOLAT
  nélkületek nem lennénk

  Tálosi András e.v.
  8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
  goobo[kukac]goobo.hu
  (20)7738955

  © Tálosi András, 2021 
  © Valiant Entertainment, 2021 
  © Sergio Bonelli Editore, 2021 
  © Zorro Productions, 2021 
  Minden jog fenntartva.

  Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.