RÉGI ÚJ UNIVERZUM

2012-ben a Valiant Entertainment olyan fába vágta a fejszéjét, amit rajtuk kívül csak a nagy amerikai kiadók léptek meg évekkel korábban. Habár a DC és a MARVEL már rendelkeztek jól bejáratott hősökkel, saját világaik egyáltalán nem építkeztek koherensen, így egyre több és több alternatív univerzumot hoztak létre a hőseiknek írt történetek összeilleszthetetlensége és ellentmondásai miatt.
A Valiant azonban úgy döntött, hogy régi sorozataikat újraindítva egy koherens történelemmel rendelkező - és ebbe minden sorozatukat beleilleszthető - univerzumot hoznak létre. Az elmúlt közel 8 év alatt munkájukban egyetlen rajongónak sem kellett csalódnia.

KÖTETEK
SOROZATOK
X-O Manowar

X-O Manowar

Mikor az űrlények elszakítják családjától és a rabszolgájukká teszik Aricot, a dákok hercegét, a férfi egyetlen esélye a szökésre, ha megszerzi a borágok harci páncélját...

Bloodshot

Bloodshot

Mi történik, ha a hadiipar egyik legtökéletesebb terméke, olyan sötét titkok hordozója, amik lángba borítanák a világot, egy két lábon járó WikiLeaks fogságba esne?
A válasz: Bloodshot.

Harbinger

Harbinger

A Harbinger Alapítvány egy titkos szervezet, ami a pszichikus képességekkel rendelkező szuperhumánokat gyűjti össze, hogy belőlük hadsereget képezzenek.
Látszólag legyőzhetetlenek, de mi történik, ha valaki belülről kezd lázadni a rendszer ellen?

AJÁNLOTT OLVASÁSI REND
I. fázis
  • X-O Manowar: Kard által
    Aric, a vizigót herceg hadban áll a Római Birodalommal. Egy csúfos vereség után néhány bajtársával együtt rajtaüt a rómaiak táborán, ám pechükre egy idegen faj, a borágok fogságába esnek.
  • X-O Manowar: Ninjak közbelép
    Miután megszerzi a borágok szent vértjét és megszökik, Aric visszatér a Földre, hogy bosszút álljon a rómaiakon. Ám arra nem számít, hogy távolléte alatt az egész világa megváltozott, és az új korban új ellenségekkel kell szembenéznie.
KAPCSOLAT
nélkületek nem lennénk

Tálosi András e.v.
8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
goobo[kukac]goobo.hu
(20)7738955

© Tálosi András, 2020 
© Valiant Entertainment, 2020 
© Sergio Bonelli Editore, 2020 
© Zorro Productions, 2020 
Minden jog fenntartva.

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.