RÉGI ÚJ UNIVERZUM

2012-ben a Valiant Entertainment olyan fába vágta a fejszéjét, amit rajtuk kívül csak a nagy amerikai kiadók léptek meg évekkel korábban. Habár a DC és a MARVEL már rendelkeztek jól bejáratott hősökkel, saját világaik egyáltalán nem építkeztek koherensen, így egyre több és több alternatív univerzumot hoztak létre a hőseiknek írt történetek összeilleszthetetlensége és ellentmondásai miatt.
A Valiant azonban úgy döntött, hogy régi sorozataikat újraindítva egy koherens történelemmel rendelkező - és ebbe minden sorozatukat beleilleszthető - univerzumot hoznak létre. Az elmúlt közel 8 év alatt munkájukban egyetlen rajongónak sem kellett csalódnia.

KÖTETEK
SOROZATOK
X-O Manowar

X-O Manowar

Mikor az űrlények elszakítják családjától és a rabszolgájukká teszik Aricot, a dákok hercegét, a férfi egyetlen esélye a szökésre, ha megszerzi a borágok harci páncélját...

Bloodshot

Bloodshot

Mi történik, ha a hadiipar egyik legtökéletesebb terméke, olyan sötét titkok hordozója, amik lángba borítanák a világot, egy két lábon járó WikiLeaks fogságba esne?
A válasz: Bloodshot.

Harbinger

Harbinger

A Harbinger Alapítvány egy titkos szervezet, ami a pszichikus képességekkel rendelkező szuperhumánokat gyűjti össze, hogy belőlük hadsereget képezzenek.
Látszólag legyőzhetetlenek, de mi történik, ha valaki belülről kezd lázadni a rendszer ellen?

AJÁNLOTT OLVASÁSI REND
I. fázis
  • X-O Manowar: Kard által
    Aric, a vizigót herceg hadban áll a Római Birodalommal. Egy csúfos vereség után néhány bajtársával együtt rajtaüt a rómaiak táborán, ám pechükre egy idegen faj, a borágok fogságába esnek.
  • X-O Manowar: Ninjak közbelép
    Miután megszerzi a borágok szent vértjét és megszökik, Aric visszatér a Földre, hogy bosszút álljon a rómaiakon. Ám arra nem számít, hogy távolléte alatt az egész világa megváltozott, és az új korban új ellenségekkel kell szembenéznie.
  • Bloodshot: Boruljon lángba a világ
    Képzeld el, hogy mindig másnak hiszed magad. Képzeld el, hogy szinte halhatatlan vagy. Képzeld el, hogy kihasználnak, hogy mások utasítására ölj. És most képzeld el, ha egyszer a benned kavargó információk kitudódnának, azzal lángba borítanád a világot…
KAPCSOLAT
nélkületek nem lennénk

Tálosi András e.v.
8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
goobo[kukac]goobo.hu
(20)7738955

© Tálosi András, 2021 
© Valiant Entertainment, 2021 
© Sergio Bonelli Editore, 2021 
© Zorro Productions, 2021 
Minden jog fenntartva.

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.