Megjelenési / előfizetési infók

Mivel rengetegen rengeteg mindent kérdeztétek facebookon, ezért összegyűjtöttünk (szinte) minden fontos tudnivalót, információt az előfizetésekről és a megjelenésekről.

MEGJELENÉSEK
1. A Suttogó Szél első része (Maximum Bonelli 2.) annyira sikeres lett, hogy úgy döntöttünk, kiemeljük a Maximum Bonelli sorából, és a Dragoneróhoz hasonlóan önálló címként fog futni. Ennek első kötete Karmok címmel nemsokára ki is jön a nyomdából. Az a tervünk, hogy kihagyás nélkül visszük a sorozatot, kb. 3 kötettel egy évben. Mivel nagyon ritka lesz a megjelenés, ezért úgy döntöttünk, egyelőre nem hirdetünk meg rá előfizetést.
2. A Maximum Bonelli sorozatot azzal a céllal indítottuk, hogy minél nagyobb merítéssel bemutassuk a Bonelli kínálatát. Ennek érdekében két új cím egy-egy kötetét fogjuk bemutatni a közeljövőben: Greystorm (steampunk) és Lukas (horror). Ezen kívül várható a Mercurio Loi és a Lilith folytatása, és Nathan Never is még vissza fog köszönni. Ezek az első félév tervei, tehát az Árvák rajongóinak sem kell félniük, érkezni fog az is, de majd csak a második félévben.
3. A Zorro töretlenül száguld előre, február közepén kerül újságosokhoz a 3. rész, aminek borítóját az Alfabéta- és Korcsmáros Pál díjas Felvidéki Miklós készítette. Bármit mondani róla felérne egy hatalmas spoilerrel, úgyhogy valószínűleg előzetest sem fogunk belőle közölni (esetleg egy-egy nem túl árulkodó képkockát).
4. A Valiant sort egy kicsit mostohán kezeltük, ezt be kell látnunk. Amilyen gyorsan megfuttattuk az első két kötetet, most kicsit megtorpantunk a kiadásban. Ennek nagyon egyszerű oka, hogy decemberben a Hachette Marvel sora miatt nem volt időnk foglalkozni vele, később pedig úgy voltunk, hogy a februári Bloodshot mozi miatt a Bloodshot kötetnek kell mindenképp nekiállnunk. Ámde a mozipremiert időközben áttolták márciusra, így mi is eltoljuk a megjelenést akkorra, viszont még egy kötet beszerkesztése már nem fér bele ilyen rövid időbe, így az X-O Manowar 3. kötetére kicsit várni kell majd.
5. A Dragonero köszöni, jól van, a 8. kötet előkészítései zajlanak éppen. Azzal egy időben fog érkezni a Dragonero-Zagor crossover különszám, majd következik az alaptörténet, amiben elmesélik, hogyan lett Ian-ből Romevarlo. Utána visszatérünk a fősor folytatásához.
6. Pókember és egyéb Marvelságok: egyelőre tárgyalunk a részletekről, ha lesz is valami a projektből, akkor az leghamarabb nyárra fog valamelyest eszkalálódni. A lényeg, hogy van nyitottság a Marvel részéről a terveinkre, csak még fixálni kell ilyen-olyan részleteket, ami mindig eltart egy darabig.

ELŐFIZETÉS
Azon kívül, hogy nyilván már szinte követhetetlen, hogy ki mire mit fizetett elő (nektek, mert mi mindent szépen leadminisztrálunk), fontos kérdés, hogy akkor ki mit is fog kapni. Ezeket az infókat igyekeztünk összeszedni.

Maximum Bonelli
Mivel eredetileg a MaxBon része lett volna, és ennek árát tartalmazta az előfizetés, ezért a Suttogó Szél 1. kötetét megkapják a MaxBon előfizetők. A további Suttogó Szél kötetek viszont már nem lesznek részei az előfizetésnek, erre érdemes lesz figyelni a jövőben. Mit is jelent ez?
- Az ős-MaxBon előfizetők (akik már a legelső számtól előfizettek) a legutóbbi ciklusból eddig két kötetet kaptak meg (MaxBon 7-8), és a Suttogó Szél 1. lesz a harmadik, amivel lezárul ez a ciklus. A folytatásra vonatkozó e-mailt küldeni fogjuk az érintetteknek.
- Az új-MaxBon előfizetők (akik a 7. kötettől kapcsolódtak be az előfizetésbe, de 6 számra fizettek elő) szintén megkapták már a MaxBon 7-8-at. Nekik a továbbiakban a MaxBon 9-11. és a Suttogó Szél első kötetét tartalmazza az előfizetésük.

Dragonero
A Dragonero előfizetőknek három kötetre szólt az előfizetése, amiből a 6-7. már megjelent, és a 8. kötet lesz a harmadik, ami még ide fog tartozni.

Valiant
A Valiant előfizetőknek három kötetre szólt az előfizetése, amiből az X-O Manowar 1-2. már megjelent, és a Bloodshot 1. kötete lesz a harmadik, ami még ide fog tartozni.

Mindenre előfizetők
Rájuk a fentiekből minden igaz (kivéve az 'ős-MaxBon' kategória) azzal az extrával, hogy ők ingyen megkapják majd a Dragonero-Zagor crossover-kötetet is.

LESZ ÚJ ELŐFIZETÉSI LEHETŐSÉG?
Lesz, de majd csak azután, hogy az első előfizetési ciklusból minden megjelent. Egyelőre tehát még kis türelmet kérünk addig.

Ha valamilyen kérdésetekre nem kaptatok választ, bátran zargassatok minket e-mailben vagy facebookon (ott híresen jó a kommunikációnk)!

KAPCSOLAT
nélkületek nem lennénk

Tálosi András e.v.
8777 Hosszúvölgy, Kossuth u. 16.
goobo[kukac]goobo.hu
(20)7738955

© Tálosi András, 2021 
© Valiant Entertainment, 2021 
© Sergio Bonelli Editore, 2021 
© Zorro Productions, 2021 
Minden jog fenntartva.

Az oldal sütiket használ, a böngészéssel pedig ezt tudomásul veszed.